Even voorstellen

Ruim 2 jaar geleden kwam het eerste idee om beleggen toegankelijk te maken voor iedereen. Onze oplossing? Beleggen in vastgoed-obligaties, Briqs zoals wij ze noemen.

Veel vastgoedfondsen zijn helaas niet toegankelijk, hebben een hoge minimale inleg en zijn vaak erg risicovol. Tevens bieden ze geen flexibiliteit indien je je obligaties tussentijds wilt verkopen. Deze markt heeft stilgestaan en heeft zich nooit aangepast aan de huidige tijd en wensen.

Dat kan anders denken wij. Sterker nog, dat moet anders. Beleggen kan bij Briqchain al vanaf € 10,- met een vaste rente die maandelijks wordt uitbetaald. Het geld dat door middel van het uitgeven van Briqs beschikbaar komt, wordt gebruikt om turn key starters woningen aan te kopen en beschikbaar te stellen voor verhuur. De Briqs zijn gezekerd door goed onderhouden woningen met stabiele huurinkomsten. Door het gebruik van de blockchain technologie zijn de Briqs eenvoudiger verhandelbaar.

Sparen door te beleggen in Briqs is investeren in de toekomst. 

Team

Tom Verdel

Management & Acquisition

Linkedin

Daan Ellens

Finance & Operations

Linkedin

Jos van Alphen

Strategy & Marketing

Linkedin

Partners

Flashboys

Werken met de beste, dat willen wij als het gaat om kennis en kunde in de blockchaintechnologie. Met 25 man sterk zijn ze leading in blockchain development in Europa.

BarentsKrans

Gerenommeerd advocaten- en notaris kantoor in Nederland. Specialistische kennis in financieel recht, structurering, alternatieve financiering, fintech en financieel toezicht.  

NEO Accountants

Een innovatief en vooruitstrevend accountants kantoor dat een passie heeft voor ondernemen en nieuwe technologieën omarmt. Een perfecte match met de visie van Briqchain.